אנו נרגשים לחשוף את תפריט קבלת הפנים החדש שלנו, שתוכנן על ידי, ליאור עוזרי, השף של הטרמינל, לאורך חודשים ארוכים ומביא לידי ביטוי עושר של טעמים, סגנונות, ריחות וצבעים. האורחים שלכם מוזמנים לצאת למסע גסטרונומי סנסציוני, שבו צבעים מרהיבים, ניחוחות וטעמים מפתים מתאחדים כדי ליצור חווית אוכל בלתי נשכחת.
המטבח השני – פוקי בר. דמיינו עצמכם בעולם של מעדני דגים נאים מעולים וטריים. התפנקו עם הנתחים הטריים ביותר של דגים בדרגת סשימי, עם שילוב של ירקות תוססים, רטבים חריפים ותוספות מעוררות השראה. האורחים שלכם מוזמנים ליצור קערות פוקי אישיות ושופעות טעמים. המנות יוגשו לצד רטבים שונים – רוטב חלפיניו, רוטב סויה מירין ורוטב מנגו וכן סלט פפאיה מרענן. המטבח השלישי – רוטיסרי- התענגו על אומנות הטעמים והמרקמים שנאספו בתחנת הרוטיסרי שלנו. חווה סימפוניה של בשרים ונתחי עוף שעברו השרייה וצלייה בתנור מותאם. לצד המנה העיקרית האורחים יוכלו להתענג ממגוון תוספות לצד בר אנטיפסטי מלא כל טוב. המטבח הרביעי – טרמינל דלי – מעדנייה עשירה המאפשרת הרכבה עצמית של מנות המבוססות על לחמים ייחודיים, נתחי בשר ודגים מעושנים ותוספות נלוות המייצרות אין סוף טעמים.כל מטבח בתפריט קבלת הפנים החדש שלנו נולד כדי לספק חוויה חושית כובשת ומענגת. מגוון הצבעים, הריחות והטעמים הוא עדות למחויבות שלנו למצוינות קולינרית וליצירת זיכרונות בלתי נשכחים עבורכם ועבור היקרים לכם. צוות השפים המומחים שלנו, בהובלת ליאור עוזרי, מתחייב לספק שלמות קולינרית ויבטיח שכל מנה תותיר אותך ואת האורחים שלך בתחושה של חוויה קולינרית יוצאת דופן.
צלמים –
ג'וזף סי
איה ואבי
מורן מעיין
צילומים פרטיים צוות הטרמינל
שף – ליאור עוזרי