נעים להכיר! ליאור עוזרי, השף של הטרמינל.
התקופה הארוכה הזו כפתה עלינו הפסקה שלא הייתה לנו מעולם והעניקה לנו שפע של זמן שאפשר לנו להגיע לכל אותם חלומות שהיו על השולחן ובשגרה העמוסה לא הצלחנו להגיע אליהם.
החלום הכי גדול ומשמעותי היה לעבור מקייטרינג חיצוני למטבח שף מקומי. מטבח שיעבוד מהמתחם וייתן שרות קולינרי ברמה הכי גבוהה המותאמת לסטנדרטים שאנחנו עובדים לפיהם ומאמינים בהם.החלום הזה היה כל כך מוחשי שעוד בשלב תכנון הטרמינל נערכנו לו והמתחם, כבר משלב התוכניות, כולל מטבח מרווח ומצוייד במיכשור המתקדם ביותר, מעוצב ונוח המותאם לעבודה יומיומית.
יצאנו למסע חיפושים קדחתני אחרי השף שיעמוד בראש המטבח של הטרמינל ובסופו זכינו בשף ליאור עוזרי.
לליאור נסיון קולינרי עשיר וידע חובק עולם בתחום. החזון שלו מביא לידי ביטוי מטבח המשלב חומרי גלם משובחים וטריים, יצירתיות, אסטתיקה, חוויה וטעם בלתי מתפשר.
השף הרכיב עבור הטרמינל תפריט פיוז'ן מלהיב השואב השראה מהמטבח הישראלי, האירופאי והאסייתי. התפריט יצירתי וטעים ומתכתב היטב עם הוייב ואופי המקום.
לאורחים צפויה קבלת פנים שהיא חגיגת סטריט פוד היסטרית המוגשת בפרזנטציה מעוצבת ונוכחת. התפריט מגוון במנות פתיחה קטנות ומענגות המותירות רושם רב וחשק לעוד. המנות אקלקטיות ומתמזגות היטב עם אלכוהול משובח ועם האווירה השמחה של המקום.
הם ימשיכו להנות מהתפריט המוגש לשולחנות. התפריט עשיר במנות שרינג ובמנות עיקריות המביאות לקדמת הבמה את המנות האהובות ביותר על החיך הישראלי באינטרפטציה של השף.
אנחנו נותנים המון כבוד לקינוחים ואנחנו חושבים שהם, החותמים את הצד הקולינרי באירוע, חשובים לא פחות מהאוכל עצמו וצריכים להתאים בצורה הרמונית לתפריט וליצור חוויה קולינרית הוליסטית. לכן גזרת הקינוחים גם היא עברה מהפך משגע ואנו שמחים להגיש שפע של מתוקים במגוון צבעים, טקסטורות, טעמים וריחות ואנחנו יכולים להעיד בכנות שהם יכולים לעמוד בגאון בשורה אחת עם קינוחים חלביים.
נשמח לארח אתכם!
צלמים –
מרווין
עידן כנפי
יוסי וקנין
שף – ליאור עוזרי